Ana sayfa Diyanet Adıyamanlı gençler umre yolunda

Adıyamanlı gençler umre yolunda

0

Diyanet İşleri Başkanlığı “Sosyal Sorumluluk” projesi kapsamında umreye gidecek öğrencilere yönelik umre seminerleri düzenleniyor.

Bu kapsamda 7 günlük süreyle umreye gidecek öğrencilere yönelik Adıyaman İl Müftülüğünde seminer düzenlendi.

Seminerde gençlerle bir araya gelen İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, “Allah nasip ederse haftaya umreye gidiyorsunuz, oralarda vatanımıza, milletimize ve tüm İslam alemine bolca dua edin. Peygamber Efendimizin maneviyatıyla yüklü o beldelerde hem gönül dünyanızı hem toplumsal yaşantınızı yeniden gözden geçirin ve Kur’an ve Sünnet ekseninde ruhen kendinizi tazeleyerek dönün inşallah.” dedi.

Seminerde, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Fehmi Sevil, Sibel Özdemir ve Gençlik Koordinatörü Abuzer Kırmızı da öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. 

Kaynak: Read More 

Bu haber, Diyanet Haber (www.diyanethaber.com.tr) üzerinden otomatik olarak yayınlanmaktadır. Bu içeriğe Dini Haber Merkezi tarafından hiçbir şekilde editöryal müdahalede bulunulmamıştır.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here